Píseň jara
Anotace: nakonec i já píši o jaru...
Píseň jara
Pěje skřivan smutnou píseň
Z jeho hlasu slyším tíseň
Smuten pěje v rozloučení
Zimě co se v jaro mění.
Slavíků je slyšet hlas
Brzy vzklíčí zlatý klas
V jeho hlasu slyšet touha
Zima byla příliš dlouhá.
Všichni ptáci vůkol pějí
Jaro..jaro..jaro..chtějí
Rozkvetl i petrklíč
Sbohem zimo,už jsi pryč…
Komentáře (4)
Komentujících (4)