Anotace: název mluví za vše, a ač nevím zda je to znát. ta báseň není jen o smrti jako takové... najděte si zde svůj význam
Stojím před tebou - nevidíš!
Křičím na tebe - neslyšíš!
Mluvím na tebe - nevnímáš!
Pláču nad tebou - umíráš!
Modlím se - ale ty věčným spánkem usínáš!
Opouštíš mě - a stále se usmíváš!