Anotace: Napsal jsem jedno, pak druhé, třetí ... a pak... jsem se nějak rozepsal ... Matt má co hodnotit :) doufám, že to udělá radost i jeho otci ...
tak tedy.... osobně jsem vysazená na XIII pak dále na XXI, XXIII a XXV.... tyhle mě vážně oslovily...
05.05.2006 13:02:00 | Gwladus
Šťastná to XIII-a, i XXIII-a.
Spolu s X a XV a V, to jsou moje z nejzalíbenějších z této monumentální série velkých drobnůstek :-)
14.04.2006 10:09:00 | Hary_nš
Jej, až teď jsem si přečetla koment od tebe... tedy.. díky:) To je opravdu poklona. A to nemyslím ironicky..
10.04.2006 13:48:00 | Euka
Teda ty ses rozjel:) To jaro ti prospívá.. nebo láska? hehe. Mně dostala ta XII.. tvé vlasy voní jarem.. boží:)
10.04.2006 13:46:00 | Euka
Vidím dno šálku,
skrz malou kapku čaje,
nedopila mě!
***
Tohle se mi líbí asi ze všeho nejvíce, ač všechno je to krásné..Tohle je pro mně nej.
10.04.2006 10:01:00 | BlackTangerine