Umělec
Anotace: Umělci...............
Ejhle.“Tak řekni“.Jak se dělá z malíře umělec?“
„Ó tati to,kdybych věděla tak bych pravila všem ten tajný recept
„A tobě?“
Tobě bych ho řekla z plna hrdla třeba teď
To snad po mě nemůžeš chtít………..
Možná…………
Teď mě napadá….
Uplácáš si těsto
Pěkně na kříž dáš tu hroudu a matláš….
Matláš od rána do noci a od noci do rána…
Správně anatomicky s citlivou ručkou
Velké ruce by měl mít
A krk svalnatě ulitý
To máš tak…..
Buď to bude ona nebo on
To máš jedno
Tak a máš ho …
Umělce..
Komentáře (0)