Kolik zbejvá do dne tmy
Nechci chcát na stěny
Chci stát, a vidět
Kolik zbejvá do dne tmy
Kdekoli
Kdekoli
Kdekoli
Kolik zbejvá do dne tmy
Šel bych šel bych rád
Ale jsem uzemněnej
Svrab
V koberci
Šel bych šel bych rád
Ale sedim a nejde
Vstát
Šel bych šel bych rád
Ale, kam,
Komentáře (0)