kouzlo početí
Anotace: těhotenství z té veselejší stránku_chlapské:o))
Břicho se ti kulatí
nevejdeš se do gatí
co za jídlo utratíš
už se nigdy nevrátí
jenže já se ty můj broučku
kulatím jen pomaloučku
a až přijde pravý čas
bez pupku tu budu zas
chťe nechťě se teďka stáváš
doživotně rodičem
tak zapomeň na zábavu
když nestřílíš s tlumičem
Moh sis klidně ještě chvíli
užívat a v klidu spát
o tom se ti ty můj broučku
ode dneška může zdát
Přečteno 508x
Tipy 2
Poslední tipující: Dreamy
Komentáře (1)
Komentujících (1)