Haiku XXVI. - XXVIII.
XXVI.
Dopisy tuší,
píši za svitu luny.
Čteš vůbec někdy?
XXVII.
Klokotající
masy vody stékají
tiché peřeje.
XXVIII.
Tichá hladina
uprostřed jezerních vod.
V mých žilách vře krev!
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (5)
Komentujících (4)