Anotace: názvy mi dělají větší problém než díla ...
Tak nějak mi to přišlo moc obyčejné ...
...říkanka s předvídatelnými rýmy? - nemám odborného vzdělání, tak nevím! - je to asi můj - pocit ...
(Sněženko promiň)
14.04.2006 11:06:00 | Hary_nš
Tak ja uz tuhle znam:)) A je moc krasna, mam ze vsech basni od tebe takovou radost... Jsi moje vsechno, ale to uz davno vis.
Tvoje Snezenka
11.04.2006 16:52:00 | BlackTangerine
Yeeeeeessss Mattt:))))
výstižnééé, no a ta kniha taky není k zahozeníí:))
11.04.2006 00:36:00 | Totenkopf