My....
Anotace: Pojďme se nebát!
Nebojme se sami sebe,
když zajde slunce za mraky
a potemní nebe.
Buďme sami sebou,
když nás všichni opouští
a vlastní srdce "zebou".
A my cítíme se jak ryby na souši.
Neztrácejme odvahu,
když jde o víc než zábavu.
Stůjme pevně na nohou,
i když nám i jiní pomohou.
Nebojme se vlastních rozhodnutí,
i když nás k tomu všichni nutí.
Naslouchejme své duši,
i když všichni zůstávají hluší.
Neopoušťejme svá přání,
i když se zdají nereálná,
vykašleme se na veškeré lhaní,
neodsuzujme vše bez rozmyslu,
každá vodá je někdy kalná.
Komentáře (1)
Komentujících (1)