SLZA
Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...
SLZA
Co je slza v oku Tvém?
štěstím...
láskou...
smutkem...
zlem...!?
Vše co duše uvnitř skrývá
někdy pohled prozradí.
Ten kdo upřímně se dívá,
jako když Vás pohladí.
Proč ty slzy někdy bolí
proč nás pálí jako sůl,
která rány co se hojí
rozežírá stůj co stůj.
Proč ty slzy někdy hřejí
jako slunce svitem svým,
které srdce uspokojí
když je člověk nešťastným.
Proč slza je doprovodem
všeho co nás potkává,
jako víla která s náma
život žije odmala.
Nese sebou osud lidí,
kdo ji nezná ať se stydí.
Kdo jí poznal přiznává,
je to síla nezkrotná.
Vemme v dlaň svou slzy lidí,
na pohled jsou dvojčaty.
Kolik různa v sobě mají
nedomyslíš ani ty...
o5ja
Komentáře (3)
Komentujících (3)