Rakev s vodou
Anotace: To místo,kde najdete jen klid,uvolňení,mír je vřelá vana a studená rakev.Jsou to kamarádky svým obrysem.Jak se Vám líbí?
Zmrzlé tělo,jak za vitrínou panena
A….. kostelní hodiny bijí čím dál rychleji
Jeden práh se obrátí a další zrozen hned
Ptám se,jak vypadat lépe
Na světě věčně běžícím
Zapomenout na rány ze dne
Ve vaně hořící
Vypadá ,jak živá jáma
Jak má rakev
Do ní lehko padá se
Jen deset minut slasti v ní
Zavřu oči
S láskou klid a mír
Komentáře (0)