KAT
Anotace: No...taková básnička z pouti.
I pojď hochu blíž,
ať ještě dneska zvíš,
co nejmilejší tobě,
v zrcadle mým uvidíš.
Co ty nejraděj máš,
zač i život svůj mě dáš,
I pojď hochu ke mně
v mým zrcadle to poznáš.
Zda máti tobě nejmilejší,
či otec srdci přednější,
nebo děvče snad
mysli nejzlatější?
I pohleď hochu,
pojď přistup blíže trochu!
Já vidím co ty,
černý šaty, černý boty,
truhla z dřeva,
hlava pryč a v srdci hroty.
Pfuj, nechtěj tě znát,
nikdo nemá tě rád,
dívíš se?
Vždyť seš samotnej KAT.
Komentáře (0)