Anotace: báseň napsaná na námět Báry Smílové ...
nádherná...sice jsem asi k téhle zaujatou osobou, ale stejně nádherné. kouzelné možná ještě víc než samotný temný okamžik, až si mi vrátila ta situace...krása :-)a já zase mám na tváři ten zasněný výraz :-)
13.04.2006 10:26:00 | Barbara Smílová