Je to druh experimentální pooezie, velmi se mi báseň líbí, dávám sto . Oceňuji originalitu a působivost. Dále mně těší, že má báseň myšlenku s filozofickým podtextem. My jsem se vždy učili, že pravda je relativní. Nás filozofů je bohužel málo, a proto bych v grafu viděl 100%. Já zastávám názor, že myšlenkám a nápadům se nemají klást meze.
Václav Kovalčík, guvernér Lesoparku u Husova sboru v Náchodě
13.04.2006 22:38:00 | Ing. Václav Kovalčík chce zlepšit svět.