Čas
Anotace: ...co více dodat
Čas je daleký
čas je čas
nikdo ho nemůže
pozměnit z nás
pozměnit ho nemůže
i kdyby chtěl
toulá se po stěnách
malebných děl
toulá se toulá
sem a tam
vidí jen prázdno
smích a klam
vidí jen tam
tam kde jsme
čas je všude
čas je zde
za chvíli skončí
celičký čas
po nás jen zbude
chladivý mráz
Komentáře (1)
Komentujících (1)