Labyrint
LABYRINT
V labyrintu zbloudění,
už nerozeznají se sami od sebe.
K východu cesta dlouhá je,ale nikam nevede.
V labyrintu zablouděni,ztrácejí úctu sami před sebou.
K východu zdá se cesta není,
burcují se a urážkami hecují.
Teď,když v úzkých jsou,prodávat by se chtěli,
poznávají svoje pravé tváře.
Ty dobrý,ty zlý,ty pravdomluvný i ty lháře.
K východu zdá se cesta není a do bot jim teče.
Zablouděni sami v sobě,
snaží se jeden na druhého vinu svalovat.
Chytrý ustoupí,hlupák zůstane stát.
Zablouděni jsou,ach tak zbloudění.
Labyrint ukáže každého tvář,
když do úzkých se dostávají lide v něm uvízlí.
V tu chvíli poznáš kdo co je zač.
Dobrák,chytrák či falešný hráč.
Každý den se to děje.
Trochu vůle a dá se to rozpoznat.
Komentáře (0)