Hrbáč protrhnul hráz
Traktorista Karel Hrbáč
protrhl hráz.
Kretén.
Šprajcnul rantlem radlice
o hradlo rybníka Rozkrkavce.
Do hřebčína v Hrachoprdech
přitéká trochu krkolomně proud.
V ohradě starý Krampera,
hromadí harampádí,
Kryšpín Králík krumpáčem
prokopává strouhu,
hrázný Kratochvíl
hrne hroudy proti proudu a
hrbatýmu harantovi
kručí v břiše.
„Páprdové, trochu zrychlit,
hříbata hrozně hrabou!“
kroutí krkem Krampera,
správce hřebčína.
Harant s kremrolí
v krku brunátní.
„Přivezte rakev!“
kráká Kramperová, která
chrání krokusy
křehkou
stotřicetikilovou skořápkou.
KATASTROFA.
Krákají vrány,
„kurva, zasraná radlice,“
křičí Hrbáč.
Přitéká hromada kravího trusu.
Kravín ve Veltrusech,
který kromě hřebčína
v Hrachoprdech strhl
hrůzný proud,
procházel rekonstrukcí.
Vykropené krávy připlavaly
k hříbatům.
Krampera,Kratochvíl, Králík
a Hrbáč provozují kraul.
Kramperová prsa.
Proud strhává generátor.
Nezkrotná elektřina
usmrcuje.
Krkavci krouží.
Komentáře (3)
Komentujících (3)