Anotace: tak me to napadlo po precteni vasich komentaru.. :)
Sbírka: Láska, sex a tak...
Kujuju...
nó, předmět násilí...
ale to my čarodějnice starý
už vícekrát jsme si zkusily,
když občas hranice vzplály...
Lepší já než někdo jinačí
(jinak mi lektvary nestačí)
:o)))
(jsem zvyklá z domova)
18.08.2006 09:53:00 | Cecilka
jak se díváš na tohle své sdělení s odstupem času?
pořád ještě JE...?
někdy jsem rejpavá
toho si nevšímej
láska se schovává
a vládne beznaděj
ale nechci zpochybňovat její existenci jen proto, že se mnou hraje na schovku...
14.05.2006 21:07:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd