Anotace: ...
Líbí se mi velmi, přesně takové Já rád, co mají myšlenku.., intenzitu a poctivě kopírují pocit přímo od zdroje..
PPB-plný počet bodů.
17.04.2006 14:21:00 | WhiteShadow
mno...píšeš super věci, čím dál lepší
16.04.2006 22:11:00 | Trdlo
Ahoj - drahé Dítě etc. Mně se líbí, že i když dáváš najevo jasný nesouhlas s okázale nazdobenou přetvářkou, není to rozzlobený křik a rozmáchlá gesta, spíše taková Gándhího "demonstrace v sedě" a v tichosti - jen medituješ nad tlejícím linoleem, což je krásný příměr.
15.04.2006 22:21:00 | Hary_nš
Buližník: Dneska si mně trochu nasral:)))) néé, sranda... díky.. :))
14.04.2006 21:22:00 | Trapné děťátko
no napoprve jsem to sice nepochopila... ale po mensim vysvetleni:) uz vim.. a libi se mi, co bys taky cekal jineho ze? skoda ze uz te tim neprekvapim. libi se mi jaky mas na to pohled, ale premyslim, jesi by to tak bylo i kdybys byl v jine situaci. asi jo, jen bys byl vic nazlobeny:)
14.04.2006 21:11:00 | Malá shnilá emotivní příšera