Jeden cíl
Všechny cesty do pekla vedou,
Všechny, tak vyber si kterou chceš.
Cesta sama je určena tebou,
Tak vyber si a běž.
Všechny mají stejný cíl,
Přestože každá jiný směr.
Máš čas, ovšem nezbývá ti mnoho chvil,
Pozor, pozor na mnoho děr.
Komentáře (1)
Komentujících (1)