DŮVĚRA
Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...
Důvěra
Tak jak malé nemluvně, věří svoji mámě
tak i člověk co miluje, cítívá to samé.
Tak jak slepec věří svému psovi
Tak i slepá láska někdy podrží a někdy bolí.
Tak jak dítě věří zprvu pohádkám
Tak i my věřili svým láskám.
Tak jak hluchý musí věřit zraku
Tak i ty věř, že život není zrnkem máku.
Tak jak němý věří v sílu posunků
Tak i ty věř, že nespálíš se na slunku.
Tak jak věříš lékům na spaní
Tak nikdy nevěř,že Tě láska neraní.
Tak jak život naučí Tě,
tak dospěje i to dítě
Co věřilo v pohádku
co vždy končí
v pořádku.
o5ja
Komentáře (0)