Anotace: jen tak zlehka...8-)
Až tak zle bych to neviděla, ale občas ty růžky vážně raší, to ale většinou stačí dva menší pohlavky:D a ony zase zalezou...no ale ruku na srdce, která by chtěla za partnera úplného andílka...
17.04.2006 09:33:00 | Epona