Jarní přání
Anotace: Pro všechny milé lidičky na literu
S jarním úplňkem přišly zas
svátky jara...veselý to čas,
po dlouhém zimním spánku
fouká svěží jarní vítr do červánku .
Proto i já bych malinko přispět chtěla
a všem na literu ráda bych pověděla
že přeji Vám krásné tyto svátky
prožité v pohodě a bez šarvátky.
A s krásnou jarní duhou
jež se právě nad obzorem sklání
posílám toto malé přání,
symboly jara ať vám zdraví a štěstí nesou.
pohodu tímto do srdíčka vnesou
S pomlázkou a ošatkou
nejednoho barevného vajíčka
vykouzlí úsměv na líčka
Ať stále tady rozdáváte
svá pěkná dílka
...jež potěší nesčetněkráte
Komentáře (2)
Komentujících (2)