Pomocná ruka
Tak a jsem tady zase
někdy veselá
jindy smutkem zlomená v pase
na liter proto pospíchám
a dílka milá pročítám.
Snad Cecilk,Šuměnka či Hančí
dušičku mou opět roztančí,
svou básní radu snad dají
kde na křižovatce života
se mé nohy vydají.
I ostatní ,to bych jim křivdila
mají krásná svá díla.
A Buližník,Marsché,či Pla-ton snad
mi básní radu mohou dát.
I já chtěla bych tady psát
a své dílko někdy přečíst dát,
Stav své mysli a své duše
zapsát na papír pomocí tuše.
A podělit se s Vámi
nejen o smutku,
ale i o poznání
co život dává
..u mne se vždy jen nevyhrává.
I prohry nám však dají sílu
dívat se dál a mít víru
Víru v lepší zítřek a lepší časy
co minule jsem pokazila asi.
Takže díky vám všem
za ruku podání
v podobě básní napsání
ráda se vracím na tyto stránky
a to i bez pozvánky.
Komentáře (6)
Komentujících (4)