Pre Jujinku!!
Anotace: Kámoška mě poprosila, jestli bych na ní nenapsala básničku...tak jsem se o to pokusila...
Modré oči, hnědé vlasy...
Kdo o asi, kdo to je??
Zkuste hádat! Nikdo neví??
Přece naše Julie!
Vztek i klid i vtip i pláč
střídají se nálady...
Věci řeší bez rozmyslu,
řeklo by se "bez hlavy"
Malé děcko, puberťačka,
či snad slečna dospělá??
Školu fláká, neučí se ;)
nic si z toho neděla... =)
Hned je tam a hned zas tady,
žije ve svým světě snů.
Takle holka prožít může
život plný krásných dnů.
Tvrdohlavá, ukecaná,
holka s dlouhým vedením...
Mám tě mocinko moc ráda!!!
To se nikdy nezmění!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)