Anotace: ...
"Střepy se lesknou
jako křišťál který se ztratil
jedné z hvězd na obloze
Až půjdou všichni spát
nebe se rozpláče"
..........................
Tahle část se mě dotkla, vždycky když prší, říkám, že nebe pláče.
17.04.2006 09:20:00 | Epona