Zastavení
Anotace: někdy pouhá chvilička znamená celý život
Všechno víš, všechno znáš,
všude rady rozdáváš,
všechno chceš, všechno máš,
jako koráb proplouváš,
posloucháš,
nevnímáš,
míjíš to, co potkáváš,
život svůj prospěcháš,
jeho smysl postrádáš...
Tak zůstaň stát,
jen pár vteřin stát,
zkus se podívat,
srdcem podívat,
jak rozkvetlá louka voní,
vrba k řece hlavu kloní,
jak si lípa v tichu zpívá,
v jakém míru den usíná.
Třeba poznáš, jak chceš žít,
že tvůj cíl je
láskou být.
Přečteno 549x
Tipy 2
Poslední tipující: Queer
Komentáře (3)
Komentujících (3)