Ty nejsi Cecilka, Ty jsi Básnička.
Čas radosti ze Tvých slov dnes končí,
musím práci odevzdat svůj čas.
Nerad se s Tebou loučím,
Ale slibuji,
přijdu zas.
27.10.2006 20:25:00 | kouzelníček
to je nádhera, takto opísať sviečku, už na ňu budem pozerať aj trochu ináč
04.08.2006 09:31:00 | pretorius
Radši být plamenem, a rychle spálit,
než se stát mrazem-ten jenom studí
v ohni je život, spoutaná síla,
v ledu křivé a falešné zrcadlo duší.
Moc hezká básnička
14.10.2005 20:27:00 | risik