Jo nikdo a nic se neptá jaký chceme další den či vteřinu, jinak bychom si předepsali nejméně doživotí svých snů :-). Fajné. Šla jsem se na Tě mrknout a jen mrkám.
26.05.2006 00:50:00 | Jahudkka
Jako na houpačce si člověk občas připadá, sám se snaží seč může o smířlivou budoucnost a když zas skřípnut je, mívá toho dost...
19.04.2006 09:42:00 | Krtica