Ráno
Až se ráno probudím
Zapomenu na všechno
co se událo
Na všechny pozdravy
polibky a tance
Na modré nebe
a měsíc v úplňku
Na kroky
znějící v uličkách
gotického města
Kouzlo dnešní noci
nesmí nás opustit
My jsme ti poslední
co jsou dnes vzhůru
A půjdou spát až za svítání
Až slunce odhalí svou nahou krásu
Až nastane hodina ráno v pět
která budiž navždy prokleta
Proklínám ji
tu pátou hodinu ranní
hodinu smutku
hodinu rozloučení
hodinu která snad už
nenastane
Slunce už vstává
Dobrou noc
Komentáře (2)
Komentujících (2)