Přítel
Anotace: ..kdysi snad víc...
Nebyl špatný
zůstal sám
však v svém srdci
místo mám
pro něj
jeho zvláštní tvář
vzpomínku
a svatozář
kterou schoval
pod polštář
Nebyl špatný
zůstal sám
jeho jméno
navždy znám
Přečteno 741x
Tipy 3
Poslední tipující: Luimer, blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)