Anotace: ženám k nastávajícímu svátku
I ty jeden stařešino!! Jsem zvědavá, co budeš říkat za padesát let!! :o))
04.09.2006 11:08:00 | Cecilka
...tady už jsem jednou byla,
ale vzhledem k tomu, co mi vlastní,
stovku jsem si neodpustila... ;o)
14.06.2006 13:38:00 | Cecilka
Poněkud pozdě jsem to tu objevila:
Já nemohu tvrdit, že potkala jsem tu Tvou čarodějnici,
neb byla jsem já v práci sloužící.
O Vlapružině noci jsem měla zastoupení,
vždyť nad Cecilku lepší čarodějky není.
Přesto i Tobě chci díky vzdát,
žes měl odvahu nám k našemu svátku přát.
Děkuji... :-)) :-))
13.05.2006 12:53:00 | Roko
...říkáš ďábel?
Aby nedošel ti dech,
až roztočí se babské reje...
(to i mráz běhá po zádech :o)))
28.04.2006 10:28:00 | Cecilka
Já koště shánět nemusím,
je v permanenci stálé,
však na tu slávu ověnčím
ho pentlemi jak dárek... :o)
a jestli potkám na cestách
tu čarodějku tvoji,
určitě poznám její tvář,
když jí ten úsměv zdobí... :o))
(jako jedovatice jsem tuhle
básenku prostě nemohla minout...
a chválím, chválím, je nádherná!!!)
18.04.2006 14:49:00 | Cecilka