A zase déšť...
Anotace: ...zase jedna deštivá ...
A zase déšť.
Kolik už řádek o kapkách bylo prolito?
I když moc chceš,
Nestojí každé šapitó
I klauni pláčou
Pod maskou smíchu
Žongléři skáčou
V nastalém tichu
Potlesk umírá znenadání
Provinilci oči klopí
Měsíc utíká od svítání
Vítr rozbíjí stopy
Déšť na svět z nebe padá
Stéká po smutných tvářích
Topí se v kapkách němá zrada
Vybledla čísla v kalendáři
A tak jen dalších pár řádek
Bylo v kapkách prolito
Bez velkých hádek
Spadlo barevné šapitó…
Komentáře (1)
Komentujících (1)