Klid
Anotace: ..takový zvláštní pocit
V duši se rozhostil podivný klid
Snad není to ticho před bouří
Svět zase stojí tak, jak má být
V potocích mladí úhoři
Žárovky v lampách z plných sil
Atomy temnoty kosí
Déšť šálky louží naplnil
Budeme v nich brouzdat bosí
Jak lžička čajem poránu
Když pomačkané tváře
Srkají mlhu v županu
Den na startovní čáře
A v duši stále hebký klid
Pomněnky k slunci voní
Svět na dlaň zkoušíš nakreslit
Kapky v okapech zvoní
Komentáře (2)
Komentujících (2)