Anotace: ... pěkně to smrdí
Tak jeden senilní stařík či snad ještě osoba k tomuto stavu se teprve ale kvapem blížící se hlásí - a sděluje, že název a anotace se mu nelíbily, ale dílko samotné velmi (což byl asi záměr). A není to debilní a není to fór - cítím z toho přes všechnu lehkost vážně prožitou ztrátu iluzí (a netvrď mi, že's žádné nikdy neměl!) a smutnou poetiku pocitu zmaru oděnou do namalovaného šklebu klauna.
20.04.2006 06:25:00 | Hary_nš
:)) Heh.. A mne se libi... Trochu mi to pripomina texty SOAD... A vubec, je to husty.. 100
18.04.2006 21:57:00 | BlackTangerine