Anotace: ...jen kratičká básnička, kterou jsem napsala o hodině matematiky, to bych asi neměla přiznávat, ale žádnej strach, vůbec se to toho všeobecně nenáviděnýho předmětu netýká ;) ...lidi mi o ní řekli, že je dojala, tak ji sem taky posílám. :)
Ac nemam rad basne bez rymu, tahle je jina... ma cit, ma poselstvi.... ma dusi
18.04.2006 21:15:00 | Tomáš Ektus