geniální,krásné...za 100....jen se mi nelíbil nějak ten poslední řádek...ten rým :-(..nevím proč
19.04.2006 13:49:00 | Mab
Pán na skále...všichni o něm dobře víme,
však často děláme, že ho tam stát nevidíme.
Vichřice s babou ho jistě velmi dobře znají,
když kolem letí, tak na něj vždy zamávají.
Pán na skále..svou nehybností někoho možná hodně leká.
Všichni o něm víme...stojí tam, mlčí, vidí do daleka...
19.04.2006 13:27:00 | Mourek
krásná obraznost...kdosi silný na skále...
a abych nezapomněla moc se mi líbí vytečkované prostředky veršů...tečkování místo čárek taky hodně používám..ale ne ve veršování. Je mi to hodně blízké
19.04.2006 10:42:00 | Mirka Hedbávná
Ten pán, co říkáme mu Čas
nesmí být naším pánem
je totiž v naší moci
zda poběží či zmámen
postojí vedle nás ;-)
19.04.2006 09:56:00 | no
Kdysi jsem četla moc hezkou povídku,
že každý máme k odžití chvilinku...
a jenom na nás záleží,
jak rychle ta chvilinka žití poběží...
Třeba ten pán, na skále sedící,
to všechno dobře ví... pošeptal to vichřici... :o)))
Nádherná!!!
19.04.2006 09:15:00 | Cecilka