ztracený případ
Jsem ztracený případ
co na zem dopad
z hlubokých výšin
jak světa si všim.
Že není růžoví
jak si o něm zdál
na tož béžoví
což předpokládal.
Je tmaví
jak černá černota
jen smutek v něm slaví
věčná samota.
Tak bloudím světem
ze sna probuzen
je květen
-- zasněžen.
Komentáře (3)
Komentujících (3)