Poslouchej
Anotace: Ať každému ten druhý rozumí...
Snažím se zbytečně
dlouho tu nebudu
tváříš se netečně
k mému osudu
Čas se mi vleče
srdce skomírá
voda teče
cit umírá
Necítím bolest již
neslyším slova
pojď ke mně blíž
chci mé trápení zvolat
Křičet ho do světa
plného nadějí
nestačí jedna věta
slzy zem skrápějí
Snad doteče ta slza měnící se v řeku
k tobě
v tomto věku
dnes, zítra, ještě v téhle době
Pochopíš mé trápení snad
a když budeš přemýšlet nad ním
bude to zápor či klad?
To nevím…
Rukou otři mi slzy
uchláchol mě
pak řekni mi brzy
záleží mi na tobě
Drž mě v objetí
klidně i před lidmi, davem
i když mnozí nevědí
co je to vynášet své strasti ven
Ven mezi tebe a mne
když ty mě neslyšíš
přeji si ať v noci i ve dne
mi rozumíš
Chápeš…?
Komentáře (2)
Komentujících (1)