Anděl strážný
Anotace: Máme ho všichni někde blízko, stačí se jen rozhlédnout.
Cesty jsou klikaté prašné a záludné
Lesy jsou hluboké kořeny nerudné
Obloha nad plání hrozivě ztemněla
A v tom všem najednou potkáváš anděla
Vznáší se před tebou lehounký stříbrný
Pod křídla schová Tě když padají kameny
Najde pramen když ničí tě hladová žízeň
Vysuší slzavé srdce i duši a zažene trýzeň
Kráčíte spolu tou šedivou spletí cest
Spolu se snažíte vyčíst si osud z hvězd
Komentáře (4)
Komentujících (4)