Anotace: Myslím si, že lidé jsou důležitější uvnitř své mysli a tak bych je také chtěla poznávat...
Já teda moc na tyhle krátký básničky nejsem, ale tahle se mi moc líbí. =O)))
P.S.: Mohla bys mi hodit znovu hodnocení k mé povídce? Nějak mi zmizelo. Díky
15.10.2006 12:59:00 | Elvien