Hodně rozumím člověk ztrácí sílu a často v životě se cítí sám,a proto sáhne po papíru.
11.04.2024 17:04:19 | mkinka
Vlastním básničku tohoto stylu ale bohu díky už to mám za sebou.Umím se vžít do toho co prožíváš a tak ti radí vše má svůj čas ani se nenaděješ a budeš psát o něčem jiném mnohem mnohem veselejším.Zdar ať se daří!
20.04.2006 23:00:00 |