Anotace: Variace na jedno krásné čtyřverší, které jsem objevil na jedné soše před kapličkou...
Kdo jsi, chce se mi křičet, že s tebou tak souhlasím!!! Už se mi to na Literu nestalo hodně dlouho až na jednu vyjímku. Dík!!!
21.04.2006 14:22:00 | Mirka Hedbávná
s lhostejností se dá jít opravdu dlouho,
jen nevím, jestli skutečně někam dojdeš...
21.04.2006 13:21:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd