Úsek cesty k světlu
Anotace: Vždy nás někdo na životní cestě zastaví a pomůže nám ,aniž bychom si to třeba uvědomovali
Úsek cesty k světlu
Vnitřně sním být Bohem
A to čeho dotknu se
Dlaní svou …
Hodnotu pomíjivou má
Někdo řekl mi
„Kdo chce vidět nesmí snít.“
Šla jsem pomalu dál ……
Komentáře (1)
Komentujících (1)