Vysvědčení
Anotace: Jak to vypadá když si člověk vlastnoručně přidělá problémy :D
Dvakrát za rok je to tady,
průšvih je hned na světě,
neobhájíš jeho klady,
máš starosti i v létě.
,,Proč jsi se to nenaučil,
kdy děláš ten reparát?"
Ptají se tě, když si ručil,
že nebudeš propadat.
Nervy, tréma, konec srpna,
však zvládl si to a jdeš dál,
se silami šel si do dna,
hodně si se toho bál...
Komentáře (5)
Komentujících (3)