Možná by mě to nadchlo,kdybych si odmyslela to"zas a znova".Zní to jako klišé.Moc upovídané a málo nápadité...
23.04.2006 15:41:00 | mateska
Tyhle veršíky mě moc neuchvátili, připadá mi to šité horkou jehlou, neuležené, nedopracované. Báseň, která má sloky jen ze dvouverší vyznívá často příliš děcky a třeba i Wolker s tím měl spoustu problémů. To je složitá parketa..
21.04.2006 20:33:00 | Buližník