Anotace: Pošlapu mu jeho tělo a taky tvář a vlasy, to za to, že mě nechal trápit a vzpomínat na hezký časy.
Myšlenka není špatná, ale na mě je tam příliš mnoho gramatických rýmů (skoro všechny). Ale hlavně, že jsou depky pryč, ne?
25.05.2006 21:25:00 | JardaCH
Děkuji za tvé povzbuzení, to byl zase jen takový postesk. Přeji ti hodně štěstí a sluníčka v lásce :-)
15.05.2006 17:17:00 | ona
Ahojky, děkuji ti za komentík...od tebe mě vždycky potěší, protože nikdy nenapíšeš jenom strohé líbí apod. Jinak jak čtu tvou báseň, tak soudím, že už je líp...nebo jsi alespoň ve fázi, že už máš síly na to se prát. Takže držím palečky, ať už je jenom dobře. Měj se hezky a něco napiš, ať vidíme, kam ses posunula :-) Papa.
12.05.2006 18:13:00 | Keilanne
tak ještě jednou se sem vracím, znovu si přečíst, ale hlavně poděkovat za tu vynaloženou práci - Ty už budeš vědět, co tím chce ta wee říci :-) Děkuji :-)
22.04.2006 00:59:00 | wee
:-)))))))))))), prosím přijdi se poprat ještě s tím mým... sakra, na záda říkáš? hihihi, skvělý :-)))
21.04.2006 21:35:00 | Buližník