Anotace: takový obyčejný nápad...
Pochmurnou je mi vzpomínka na baladický dokument: "Zvony, na které se nedostalo" - přehlídka nakupených zvonů, které zabavila válečná mašinérie hladová po kovovém materiálu, avšak zhroutila se dříve, než tyto mohla zničit. Vždy však nemusíme mít tolik štěstí - zvony - my - ...
24.04.2006 22:47:00 | Hary_nš
Anebo někdo obyčejný, táničko :) Miluju, když bijou zvony.. je v tom něco slavnostního, osudového a nostalgického.. Doufám, že nikdy být nepřestanou!
24.04.2006 22:14:00 | Euka