Anotace: další dvě haiku ...
To mne tolik nepotěšilo - asi to bude tím, že k mým starým kostem přichází pošetilost místo moudrosti a proto nevěřím - a druhé mi přijde až moc útočné na vžitou křehkost haiku - snad tím vykřičníkem to jenom je ...
24.04.2006 22:53:00 | Hary_nš