Anotace: Duševní upíři...................nesmíte se nechat od ostatních vysát.
Ze mě,alebo země
s TEBE visí.
To je naozaj výborné.
Kamaráta z Trenčína pozdravuj,
ja mám určité korene
v Trečianských Tepliciach,
šak víš.
24.04.2006 10:22:00 | džemo